Tazza in Actie

MG tourrit – Gouda

30 juni 2024

Vandaag stond de Tazza in Gouda, waar de jaarlijkse tourrit van de MG club weer op het programma stond. Aangenaam weer en vrolijke mensen voor koffie en thee. De bekende MG-bonbons van Glans Chocolade ontbraken ook nu weer niet.

 

Speedo Swim In – Leiden

16 juni 2024

Vorig jaar stonden we voor het eerst in het Huigpark in Leiden tijdens de Speedo Swim In Leiden en ook dit jaar werd Tazza di Theo weer uitgenodigd om koffie en thee te verzorgen! Vorig jaar onder tropische temperaturen, dit jaar aanmerkelijk koeler en twee fikse plensbuien. Gelukkig werkte dit de koffieverkoop niet tegen. Ook Snackservice Marie deed goede zaken.

 

Wijkfeest Groenoord 50 jaar – Alphen aan den Rijn

25 mei 2024

De wijk die haar naam goed eer aan doet, Groenoord, bestaat 50 jaar en dat werd door de buurtvereniging aangegrepen om een mooie, actieve dag te organiseren. Veel activiteiten en natuurlijk een officieel startmoment waar koffie en taart niet overgeslagen werden! Tazza di Theo werd gevraagd de koffie en thee te verzorgen wat uiteraard met een glimlach werd gedaan! De special voor deze dag, de ‘GROENOORD iced latte’ viel ook goed in de smaak! 

Leuk om de verhalen over de wijk te horen waarbij het opviel dat mensen of al heel lang met veel plezier in de wijk wonen of er weer terugkomen na een tijdelijk ander adres te hebben bewoond. Ook fijn om te merken dat vandaag maar liefst vijf donaties zijn gedaan voor Klimmen tegen MS, naast uiteraard het dubbeltje per koffie!

 

Trouwerij Vera en Mark – Alphen aan den Rijn

24 mei 2024

Thuiswedstrijd voor Tazza di Theo want de festiviteiten voor de huwelijksdag van Mark en Vera, waarbij wij de koffie en thee mochten verzorgen, vonden aan de overkant plaats van Tazza’s thuisbasis. Het proostmoment werd verzorgd door Yosecco. De regen kon de sfeer niet drukken en de gasten maakten er samen met het bruidspaar een mooie middag (en avond!) van.

TOOST Foodtruck Festival – Alphen aan den Rijn

18, 19 en 20 mei 2024

Ook in 2024 doet het Foodtruck Festival TOOST Alphen aan den Rijn weer 2x aan! Het Europapark in het Pinksterweekend  stond dus weer in het teken van lekker happen, drankjes, muziek en gezelligheid. Jammer alleen dat de weergoden ons wisselend goed gezind waren. Zo verliep de maandag enigszins nattig en werd besloten twee uurtjes eerder te stoppen. Gelukkig waren zaterdag en zondag prima dagen en draaide Tazza di Theo een goede omzet! Dat is ook altijd belangrijk voor Klimmen tegen MS, die op tweede Pinksterdag weer plaatsvond op  de flanken van de Mont Ventoux. Elk kopje koffie levert 10 cent op en er zijn ook altijd bezoekers die middels de QR-code een extra donatie doen. Dit jaar deed er ook een team uit Alphen aan den Rijn mee, team S.M. tegen MS (doneren kan nog! Klik maar op de link) dat vorig jaar bij een bezoekje aan de Tazza op TOOST geinspireerd raakte om mee te doen. Zij haalden maar liefst meer dan tienduizend euro op! Wat een helden!

Op naar de september editie!

Opening Europaplein – Heemskerk

15 mei 2024

Een door de weekse opdracht voor Evenementenbureau Het Idee. In Heemskerk werd, na een ingrijpende verbouwing het Europaplein heropend. De officiele handelingen werden ondersteund met koffie van Tazza di Theo. en uiteraard de immer gezellige en goedlachse hostesses van Het Idee. Een leuke opdracht weer!

Leiden Marathon- Leiden

11 en 12 mei 2024

Voor de derde keer stond Tazza di Theo samen met onder andere de Rolling Bistro op de Garenmarkt tijdens de Leiden Marathon in Leiden. Op zaterdag startten de wandelaars al vroeg in de ochtend en dan gaat een koffietje er wel in. Op zondag waren de hardlopers aan de beurt en ook die nemen graag een shotje caffeine voor de start. Mooi evenement elk jaar.

Koningsdag – Koudekerk aan den Rijn

27 april 2024

Is er al sprake van een traditie als je voor de tweede keer op Koningsdag in Koudekerk aan den Rijn staat? De Koudekerkse Oranjevereniging had er weer alles aan gedaan er een mooi spektakel van te maken. De weergoden lieten alleen in de ochtend verstek gaan, de middag was gezellig!

Eerste dag nieuwe locatie Scala College – Alphen aan den Rijn

23 oktober 2023

Waar al heel lang naar uitgekeken werd, kwam vandaag uit: de ingebruikname van de nieuwbouw locatie van het Scala College. De locatie Diamantstraat is verruild voor de Henry Dunantweg . Voor mij persoonlijk een weerzien op de plek waar ik jaren geleden als unitleider op de Topmavo werkte. Vanaf 07.00 uur stond Tazza di Theo paraat voor koffie, thee en warme choco en die vonden allemaal gretig aftrek. Erg leuke opdracht van mijn huidige werkgever!

Duin en bollen Vierdaagse – Noordwijk

14 en 15 oktober 2023

Vorig jaar ging de eerste Duin en Bollen Vierdaagse van start waar Tazza di Theo koffie, thee en warme choco verzorgde. Ook dit jaar waren wij met onder andere de Rolling Bistro van de partij. Een stormachtige en ook weer natte editie. Geweldig om de toch altijd weer enthousiaste deelnemers van een warm drankje te voorzien, ook ’s morgens vroeg – de eerste deelnemers meldden zich al om 07.00 uur!

Openingsweekend AUTO XL – Alphen aan den Rijn

30 september – 1 oktober 2023

Na in Leiden groot gegroeid te zijn, is Auto XL nu in Alphen aan den Rijn neergestreken. Op de mooie zichtlocatie naast de iconische Alphense Hefbrug werd op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober een openingsfeest georganiseerd voor jong en oud! Evenementenbureau Het Idee zorgde voor een leuk programma met onder andere een springkussen, poffertjeskraam een kleurwedstrijd en Tazza di Theo nam de koffie en thee voor zijn rekening!

TOOST Foodtruck Festival – Alphen aan den Rijn

15, 16 en 17 september 2023

Voor de tweede keer in ’23 kon men in Alphen aan den Rijn genieten van heerlijke happen en dranken op het Foodtruck Festival TOOST. Deze september editie verliep in betere weerscondities dan in ’22. Twee van de drie dagen volop zon en ook tijdens een bewolkte zondag waren de temperaturen nog aangenaam! Gezelligheid dus en Tazza di Theo verzorgde koffietjes, thee en heerlijke iced latte! Volgend jaar zijn wij weer graag van de partij!

Feest in de Vinex Festival – Ypenburg

9 september 2023

Vorig jaar bestond Vinexwijk Ypenburg/Leidschenveen 20 jaar. Dat werd met een festivalachtig feest gevierd. Dankzij het succes werd op 9 september Feest in de Vinex herhaald. Onder het genot van een feestelijk zonnetje en hoge temperaturen was ook deze tweede editie een heel gezellige! Foodtrucks, optredens, film en uitvoeringen zorgden voor een dag vol activiteiten. Naast koffie en thee vond natuurlijk vooral de Iced Latte van Tazza di Theo gretig aftrek.

Cars & Coffee Meeting  – Rijsenhout

1 juli 2023

Vandaag stond de Tazza in Rijsenhout bij de opening van een spiksplinter nieuwe werkplaats van Real Art on Wheels. Koffietjes maken tussen Porsches, Aston Martins en Ferarri’s komt ook niet elke dag voor… Samen met de Italiaanse lekkernijen van Sorriso mare was het een aangename dag!

Luifelbaan vaderdagactie  – Leiden

17 juni 2023

Voor vaderdag was er een speciale koffie actie bedacht door Evenementenbureau Het Idee voor wc De Luifelbaan. Elke vader werd verwelkomd door twee charmante koffiedames met een stoere, herbruikbare koffiebeker, die vervolgens door Tazza di Theo voorzien werd van een heerlijke koffie naar keuze. Dat dit in goede aarde viel, was wel te horen aan de enthousiaste reacties van de mensen aan de toog!

Speedo Swim In  – Leiden

11 juni 2023

Onder een stralende zomerzon vonden 427 zwemmers sportieve verkoeling in de Maresingel. Jong, oud, recreatieve of wedstrijdzwemmer: ze maakten zondag van de elfde Speedo Swim-in Leiden één groot zwemfeest. Tazza di Theo en Karels Bio Frites zorgen voor een natje en droogje! 

TOOST Pinkstereditie – Alphen aan den Rijn

27 t/m 29 mei 2023

In dit Pinksterweekeinde waren we present bij het TOOST Foodtruck Festival in Alphen aan den Rijn…een thuiswedstrijd dus! In de september editie ’22 waren de weergoden minder goed gestemd dan dit weekeinde: zo was er een heuse festivalsfeer in het Europapark!

MG toerrit – Gouda

21 mei 2023

In Gouda ging vandaag een toerrit voor MG rijders van start. Wij waren gevraagd voor het verzorgen van koffie en thee, wat we natuurlijk graag voor onze rekening namen. Daarbij vielen de heerlijke bonbons van Glans Chocolade voorzien van het MG logo goed in de smaak. Dank aan Henk Natte Schildersbedrijf voor de leuke opdracht!

Leiden Marathon – Leiden

13 – 14 mei 2023

Vorig jaar startte Tazza di Theo bij de Leiden Marathon. Op de Garenmarkt stonden we toen als enige foodtruck. Dit jaar is het grootser aangepakt en stonden er behalve Tazza di Theo ook The Rolling Bistro, Madame Flamm, Oma Bobs en Patatenmore. Wat een gezellige drukte leverde dat op! Zaterdag waren de wandelaars aan de beurt en was er mede dankzij het lekkere weer meteen een drukte van belang. Op zondag was het (gelukkig voor de hardlopers!) iets koeler maar toch aangenaam in de zon. Topdag gedraaid, ook dankzij inval-gastvrouw Lisa!

Koningsdag – Koudekerk aan den Rijn

27 april 2023

Koningsdag 2023 betekende voor Tazza di Theo een opdracht van de Oranje Vereniging Koudekerk. Het spreekwoordelijke oranjezonnetje zorgde voor een gezellige sfeer en daar droeg de koffie en thee natuurlijk ook een steentje aan bij. Leuk om in je oude woonplaats (oude) bekende en niet bekende mensen te spreken en van koffie te voorzien.

Kinderspelen, een opblaasbare hindernisbaan, het kampioenschap buikschuiven en veel muziek bracht veel mensen naar het Hofstedepark. Gezelligheid!

Dickens Fair – Schiedam

17 december 2022

Na vorige week een Dickens Fair in Bennekom te hebben meegemaakt, waren we benieuwd wat de editie in Schiedam zou brengen. Daar had Triple C de organisatie weer opgepakt na een tweetal jaren afwezigheid door Covid. Omstandigheden zorgden ervoor dat de tweedaagse editie teruggebracht werd tot een eendaags evenement dat dan wel tot in de avond duurde. Deze editie was een behoorlijk koude! Wij stonden in de Tazza nog lekker van de grond, in de luwte en de warmte van de machines in de rug zorgden voor een draaglijk evenement. En de zon die deze dag wel vrolijk scheen, zorgde voor een prima aanloop en een goede omzet voor ons! Hier liepen ook veel in stijl geklede mensen die ook nog Dickens rollen vertolkten. Erg leuk!

Dickens Fair – Bennekom

9 en 10 december 2022

‘Voor het eerst waren we aanwezig op een kerstmarkt, beter gezegd: op de Dickens Fair in Bennekom. Wat een mooi en sfeervol evenement is dat! Een heel dorpscentrum kerstachtig aangekleed in Charles Dickens sfeer, compleet met deelnemers in passende klederdracht. Een Dickens zangkwartet zong dames toe, er stond een groep winterhoornspelers, een Piper-en drumband The Pipes and Drums of The Royal Legion’ passeerde de Tazza diverse malen en ook was er een Santa Run met honderden deelnemers. Stalletjes met kerstproducten en natuurlijk was Tazza di Theo aanwezig met koffie, thee, warme chocola en glühwein. Geweldige organisatie met talloze behulpzame vrijwilligers zette twee prachtige dagen neer!

Duin en Bollen Vierdaagse – Noordwijk

15 en 16 oktober 2022

We waren aanwezig bij de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse! De eerste twee dagen startten de deelnemers vanuit Lisse en wij waren op zaterdag 15 en zondag 16 oktober present in Noordwijk! Vanaf de eerste start om 06:00 uur tot de laatste deelnemer binnen was. Lange dagen maar in een geweldig leuke sfeer. Een feestje om bij te kunnen zijn! Dank aan de organisatie van de Vierdaagse en Danny van eetcafe De Herberg uit Leiden. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!

Open Dag basischool De Vliermeent – Den Haag

1 oktober 2022

Een Open Huis van basisschool De Vliermeent in Den Haag was vandaag de gelegenheid om lekker koffietjes te schenken met de Tazza! Na een ingrijpende verbouwing opende de school met trots haar deuren om leerlingen, ouders en grootouders te verwelkomen. De door Rudeboy Media georganiseerde dag verliep in een gezellige sfeer waarbij de enthousiaste verhalen van zowel kinderen als (groot-)ouders onder het genot van koffie en thee van Tazza di Theo alleen maar mooier werden! 

TOOST Festival -Alphen aan den Rijn

16, 17 en 18 september 2022

Het eerste festival waar de Tazza zich presenteerde. Drie dagen in het Europapark in Alphen aan den Rijn. Helaas lieten de weergoden ons een beetje in de steek, vooral op zondag. Gelukkig had de organisatie voor twee grote stretch-tenten gezorgd zodat mensen droog konden genieten van hun ‘food’. Voordeel voor ons was natuurlijk dat de lagere temperaturen uitnodigen tot een warm drankje! Al met al toch een leuk evenement dus als het weer volgend jaar mee gaat zitten dan wordt het een topper!

Trekkertrek in Koudekerk aan den Rijn

6 augustus 2022

Wat een leuk en goed georganiseerd evenement! Tractorpulling en een groot familie-festivalterrein.
Lekker veel koffietjes en aanverwante artikelen verkocht. Gezellige mensen aan de kar en leuke reacties gekregen!
Ik zeg: volgend jaar weer – 5 augustus ’23.

Touwtrekken in Koudekerk aan den Rijn

3 augustus 2022

Koffietjes maken op een heel gezellige, zomerse avond als opmaat naar het grote Trekkertrek festijn van aanstaande zaterdag. Topavond!

Hotel Victor Delta Zulu-party

1 juli 2022

Op 1 juli waren we aanwezig bij het 25-jarig jubileumfeest van Hart voor de Zaak. Wat een gezellig feest met een DJ, catering en Tazza di Theo verzorgt koffie en thee! Sfeervolle ambiance op het voormalige Vliegkamp Valkenburg.

Ontmoetingsdag BMW Alpina club NL

26 juni 2022

In samenwerking met Het Idee Evenementen mochten we ontvangst en lunch verzorgen voor Alpina club NL waar wij uiteraard de koffie en thee voor onze rekening namen. Leuke deelnemers en een goede samenwerking met Het Idee Evenementen!

Marathon Leiden

14 en 15 mei 2022

De eerste echte activiteit van Tazza di Theo was op tijdens de Leiden Marathon ’22. Op zaterdag gingen de wandelaars van start en op zondag de hardlopers. Wat een geweldige sfeer op de Garenmarkt en wat een enthousiaste reacties op onze aanwezigheid.