Kom een kopje koffie bij ons drinken.

Onze mobiele koffiebar komt op heel veel mooie locaties. Soms worden we ingehuurd voor een privé of zakelijk evenement, maar net zo vaak sluiten wij zelf aan bij leuke evenementen.
Koffie is een geweldige aanvulling, een echte sfeermaker! Koffie met een glimlach!

Vinex 500 x 500 px 7

6 juli 2024

Feest in de Vinex – Ypenburg

We zijn er bij: Tazza di Theo is aanwezig bij het Festival Feest in de Vinex! Op 6 juli 2024 vindt het #gratisfestival Feest in de Vinex van stadsdeel Leidschenveen Ypenburg plaats. Kom gezellig meegenieten!

toost

6, 7 en 8 september 2024

TOOST foodfestival – Alphen 

Na het Pinksterweekend strijkt het Foodfestival TOOST ook in september weer neer in Alphen aan den Rijn. Drie dagen lang kun je genieten van happen en dranken in het Europapark. Geniet daarbij ook van muziek, optredens en voor de kids is er ook veel vermaak.  Koffie (en thee) doe je natuurlijk bij Tazza di Theo!

Zonder titel 500 x 500 px 500 x 500 px 11

10 t/m 13 oktober 2024

Duin en Bollen Vierdaagse – Noordwijk

Net als de eerste twee edities is Tazza di Theo aanwezig bij de derde editie van deze mooie wandel vierdaagse. Op zaterdag en zondag staan we weer in Noordwijk bij de start- finishlocatie aan de Boulevard. Samen met o.a. The Rolling Bistro zorgen we voor natjes en droogjes. Koffie (of thee/chocomel) bij de start in de vroege ochtend is verzekerd!