Kom een kopje koffie bij ons drinken.

Onze mobiele koffiebar komt op heel veel mooie locaties. Soms worden we ingehuurd voor een privé of zakelijk evenement, maar net zo vaak sluiten wij zelf aan bij leuke evenementen.
Koffie is een geweldige aanvulling, een echte sfeermaker! Koffie met een glimlach!

27 april 2023

Koningsdag spelen

Koudekerk aan den Rijn

Op donderdag 27 april is Tazza di Theo present tijdens de Koningsdag Spelen in Koudekerk. In het Hofstedepark zal jong en oud zich vermaken dankzij de Oranje Vereniging Koudekerk en dat gaat natuurlijk niet zonder ‘bakkie’!

Doe mee of kom kijken en haal gezellig koffie- of thee bij de Tazza! Wij zorgen ervoor met een glimlach!

13 - 14 mei 2023

Leiden Marathon 

In het moederdag weekeinde staan we weer op de Garenmarkt in Leiden tijdens de Leiden Marathon. Zaterdag gaan de wandelaars van start en op zondag zijn de hardlopers aan de beurt. Maar niet zonder een koffietje natuurlijk. En anders hebben we wel thee voorradig!

26 t/m 29 mei 2023

TOOST Foodtruck Festival 

Het Pinksterweekend wordt in Alphen aan den Rijn opgeluisterd met het TOOST Foodtruck FestivalGeniet van de lekkerste happen uit een bonte karavaan foodtrucks, proost met vrienden en familie op het weekend en neem gerust je kinderen mee: er is van alles te doen voor groot en klein! Met wie TOOST jij? Voor koffie en thee meld je je natuurlijk bij Tazza di Theo !