Tazza in Actie

Dickens Fair – Schiedam

17 december 2022

Na vorige week een Dickens Fair in Bennekom te hebben meegemaakt, waren we benieuwd wat de editie in Schiedam zou brengen. Daar had Triple C de organisatie weer opgepakt na een tweetal jaren afwezigheid door Covid. Omstandigheden zorgden ervoor dat de tweedaagse editie teruggebracht werd tot een eendaags evenement dat dan wel tot in de avond duurde. Deze editie was een behoorlijk koude! Wij stonden in de Tazza nog lekker van de grond, in de luwte en de warmte van de machines in de rug zorgden voor een draaglijk evenement. En de zon die deze dag wel vrolijk scheen, zorgde voor een prima aanloop en een goede omzet voor ons! Hier liepen ook veel in stijl geklede mensen die ook nog Dickens rollen vertolkten. Erg leuk!

Dickens Fair – Bennekom

9 en 10 december 2022

‘Voor het eerst waren we aanwezig op een kerstmarkt, beter gezegd: op de Dickens Fair in Bennekom. Wat een mooi en sfeervol evenement is dat! Een heel dorpscentrum kerstachtig aangekleed in Charles Dickens sfeer, compleet met deelnemers in passende klederdracht. Een Dickens zangkwartet zong dames toe, er stond een groep winterhoornspelers, een Piper-en drumband The Pipes and Drums of The Royal Legion’ passeerde de Tazza diverse malen en ook was er een Santa Run met honderden deelnemers. Stalletjes met kerstproducten en natuurlijk was Tazza di Theo aanwezig met koffie, thee, warme chocola en glühwein. Geweldige organisatie met talloze behulpzame vrijwilligers zette twee prachtige dagen neer!

Duin en Bollen Vierdaagse – Noordwijk

15 en 16 oktober 2022

We waren aanwezig bij de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse! De eerste twee dagen startten de deelnemers vanuit Lisse en wij waren op zaterdag 15 en zondag 16 oktober present in Noordwijk! Vanaf de eerste start om 06:00 uur tot de laatste deelnemer binnen was. Lange dagen maar in een geweldig leuke sfeer. Een feestje om bij te kunnen zijn! Dank aan de organisatie van de Vierdaagse en Danny van eetcafe De Herberg uit Leiden. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!

Open Dag basischool De Vliermeent – Den Haag

1 oktober 2022

Een Open Huis van basisschool De Vliermeent in Den Haag was vandaag de gelegenheid om lekker koffietjes te schenken met de Tazza! Na een ingrijpende verbouwing opende de school met trots haar deuren om leerlingen, ouders en grootouders te verwelkomen. De door Rudeboy Media georganiseerde dag verliep in een gezellige sfeer waarbij de enthousiaste verhalen van zowel kinderen als (groot-)ouders onder het genot van koffie en thee van Tazza di Theo alleen maar mooier werden! 

TOOST Festival -Alphen aan den Rijn

16, 17 en 18 september 2022

Het eerste festival waar de Tazza zich presenteerde. Drie dagen in het Europapark in Alphen aan den Rijn. Helaas lieten de weergoden ons een beetje in de steek, vooral op zondag. Gelukkig had de organisatie voor twee grote stretch-tenten gezorgd zodat mensen droog konden genieten van hun ‘food’. Voordeel voor ons was natuurlijk dat de lagere temperaturen uitnodigen tot een warm drankje! Al met al toch een leuk evenement dus als het weer volgend jaar mee gaat zitten dan wordt het een topper!

Trekkertrek in Koudekerk aan den Rijn

6 augustus 2022

Wat een leuk en goed georganiseerd evenement! Tractorpulling en een groot familie-festivalterrein.
Lekker veel koffietjes en aanverwante artikelen verkocht. Gezellige mensen aan de kar en leuke reacties gekregen!
Ik zeg: volgend jaar weer – 5 augustus ’23.

Touwtrekken in Koudekerk aan den Rijn

3 augustus 2022

Koffietjes maken op een heel gezellige, zomerse avond als opmaat naar het grote Trekkertrek festijn van aanstaande zaterdag. Topavond!

Hotel Victor Delta Zulu-party

1 juli 2022

Op 1 juli waren we aanwezig bij het 25-jarig jubileumfeest van Hart voor de Zaak. Wat een gezellig feest met een DJ, catering en Tazza di Theo verzorgt koffie en thee! Sfeervolle ambiance op het voormalige Vliegkamp Valkenburg.

Ontmoetingsdag BMW Alpina club NL

26 juni 2022

In samenwerking met Het Idee Evenementen mochten we ontvangst en lunch verzorgen voor Alpina club NL waar wij uiteraard de koffie en thee voor onze rekening namen. Leuke deelnemers en een goede samenwerking met Het Idee Evenementen!

Marathon Leiden

14 en 15 mei 2022

De eerste echte activiteit van Tazza di Theo was op tijdens de Leiden Marathon ’22. Op zaterdag gingen de wandelaars van start en op zondag de hardlopers. Wat een geweldige sfeer op de Garenmarkt en wat een enthousiaste reacties op onze aanwezigheid.